Klanten beoordelen ons met een 9

210 beoordelingen

Je bent hier: Home Privacyverklaring

Snowbreaks.nl BV gevestigd aan Gorps Baantje 5, 5051 PX Goirle is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Gorps Baantje 5

5051 PX Goirle
+31-13-4684070
info@snowbreaks.nl
www.snowbreaks.nl

Mark Mennens is de Functionaris Gegevensbescherming van Snowbreaks.nl BV hij is te bereiken via privacy@snowbreaks.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Snowbreaks.nl BV verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Geboortedatum

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Snowbreaks.nl BV verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
- Gezondheid
- Dieetwensen
- Lengte
- Schoenmaat
- Gewicht

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Snowbreaks.nl BV verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Snowbreaks.nl BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Snowbreaks.nl BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Gegevens, bewaartermijn na event, reden

Voor- en achternaam, 5 jaar, Statistische doeleinden
Geslacht, 5 jaar, Statistische doeleinden
Adresgegevens, 5 jaar, Statistische doeleinden
Telefoonnummer, 5 jaar, Statistische doeleinden
E-mailadres, 5 jaar, Statistische doeleinden
Gezondheid, 3 jaar, Veiligheid programma
Geboortedatum, 2 weken, Veiligheid programma
Dieetwensen, 2 weken, Veiligheid programma
Lengte, 2 weken, Veiligheid programma
Gewicht, 2 weken, Veiligheid programma
Schoenmaat, 2 weken, Veiligheid programma

Delen van persoonsgegevens met derden
Snowbreaks.nl BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies
Snowbreaks.nl BV maakt gebruik van cookies. Het ‘Cookiebeleid’ van Rocks ‘n Rivers, dat nadere informatie bevat over het gebruik van cookies, waaronder de doeleinden waarvoor Rocks ‘n Rivers cookies gebruikt, kan gevonden hier bekeken worden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Snowbreaks.nl BV en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@snowbreaks.nl.

Snowbreaks.nl BV wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Snowbreaks.nl BV neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@rocks-n-rivers.nl

Curling

Langlaufen

IJsklimmen

Snowbiken

Sneeuwscooter tocht

Husky tocht in Zweden

Canyoning

Sneeuwschoen wandelen

Cookies on Snowbreaks
We and third-parties use cookies on our website. We use cookies for statistical, preferences and marketing purposes. Google Analytics cookies are anonymized. Your preference can be changed by clicking 'Change options'. By clicking 'Accept' you accept the use of all cookies as described in our privacy-statement.
Necessary
Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.
Preferences
Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.
Statistics
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.
Marketing
Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.